Groene koffiebonen: gezond én lekker

Wil je afvallen en een gezondere levensstijl aannemen? Dan zijn groene koffiebonen perfect voor jou. Deze gezonde bonen zijn lekker en erg gezond. In Amerika is het een hype onder vrouwen. Deze trend waait nu ook over naar het Europese vasteland.

Wat zijn groene koffiebonen?

Groene koffiebonen zijn een natuurlijk product. Het zijn koffiebonen voor ze geroosterd worden. De bonen komen rechtstreeks van de boom, zonder tussenkomst van de producent. Als je koffiebonen roostert, ondergaan ze een chemische proces waardoor ze  enkele positieve eigenschappen verliezen. Groene koffie wordt ook wel eens het ideale afslankingsmiddel genoemd.

Wat zijn de positieve effecten van groene koffiebonen?

  • Groene koffie stimuleert de vetverbranding van het lichaam
  • Minder zin in zoetigheden
  • Verminderde eetlust
  • Energieboost
  • Omzetting van lichaamsvet naar brandstof voor spieren
  • Minder kans op hart – en vaatziekten
  • Langer gezond leven

Hoe smaken groene koffiebonen?

De smaak van groene koffie verschilt met gewone koffie. Veel mensen vergelijken het met groene thee. Alleen behouden de groene koffiebonen de positieve effecten van gewone koffie. Door de cafeïne krijgen de gebruikers een energieboost. Daarnaast voelen groene koffiedrinkers zich beter in hun vel. Voor veel koffiedrinkers is het even wennen, maar na enkele dagen zijn ze helemaal weg van de smaak van groene koffie.

Wanneer moet ik groene koffie drinken?

Specialisten raden aan om een kopje groene koffie tijdens de ochtend net voor het ontbijt te drinken. Daarnaast is het ook ideaal om net voor het middagmaal een kopje te drinken. Hierdoor valt het hongergevoel weg en zal je minder eten. Regelmatig groene koffie drinken heeft een positief effect op de bloeddruk. Wie wil gaan sporten, drinkt net voor de inspanning best een kopje groene koffie.

Hoe maak ik groene koffie?

Groene koffie bestaat in verschillende vormen. Producenten bieden het meestal aan in zakjes. Koffiedrinkers moeten dan het zakje met groene koffiebonen oplossen in kokend water. Na een twee minuten is het volledig klaar om te drinken. Daarom is iedere professionele  koffiemachine geschikt voor groene koffie. Het enige wat je nodig hebt, is heet water. De groene koffiebonen doet de rest van het werk.

Welke groene koffiebonen moet ik kopen?

De variëteit van groene koffie is groot. Daarom is het belangrijk om te zien of de bonen niet gemengd zijn met andere supplementen. Op het internet zijn er veel aanbieders, maar ze zijn kwalitatief niet even goed. Zo kunnen ‘slechte’ koffiebonen zorgen voor hoofdpijn, duizeligheid en een hoge bloeddruk. Vertrouw daarom op de bekendere merken. Zij staan garant voor de beste kwaliteit van de groene koffiebonen. De prijzen van groene koffiebonen variëren 10 euro tot 30 euro per kilogram.

Groene koffiebonen kunnen een mensenleven veranderen

Groene koffie geeft je veel meer energie. Gedaan met eindeloos afvallen of nutteloze programma’s te volgen. Iedere dag een kopje groene koffie zorgt een gezonde mens in een gezond lichaam. Het prijskaartje is laag, maar voor jouw lichaam en geest heeft het een enorm positief effect. Groene koffie op het werk zorgt voor betere prestaties en een gezondere geest.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvraag
1*. Hoeveel personen zullen gebruik maken van de koffiemachine?
2. Beschrijf uw project
3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Top!
Voer een geldige bedrijfsnaam in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.