Een koffieautomaat huren voor een evenement, congres, feest,…

Koffiemachine huren

Bij de organisatie van een evenement komt vaak heel wat kijken: men moet op zoek naar een leverancier die kan instaan voor verhuur van feestmaterialen, maar los van alle logistiek mag men zeker ook de huur van een koffieautomaat niet vergeten. Of het nu om een promotionele beurs, een personeelsfeestje, een tentoonstelling of een ander evenement gaat, koffie is bij alle gelegenheden een blijk van attentie voor de bezoeker/deelnemer aan het evenement. Bij een beursbezoek of tentoonstelling is het geurige bakje ontegensprekelijk de welkome opkikker om een vlot gesprek aan te knopen, bij uitgebreidere feestmaaltijden is het dan weer de gesmaakte afsluiter van een verzorgd menu.

Koffieautomaten te huur

Er zijn heel wat bedrijven waarop u een beroep kunt doen voor verhuur van koffieautomaten voor uw feest. Via internet vindt u snel een waaier van aanbieders voor verhuur van koffiezetapparaten, die u alle mogelijke machines te huur voorstellen waaruit u het meest geschikte toestel voor uw specifieke gelegenheid kan kiezen.

Om de juiste leverancier voor verhuur van koffieautomaten te kunnen bepalen, zijn heel wat factoren belangrijk: het aantal personen die door de automaat bediend moeten worden, de duur van het feestje of evenement, de gebruiksformule waarvan u gebruik wenst te maken (een full service waarbij plaatsing en onderhoud is inbegrepen, ofwel een optie om de automaat via huurkoop aan te schaffen) en last but not least de intrinsieke mogelijkheden van de machine die u op het oog hebt: alleen koffie, of ook andere warme dranken, zoals warme chocolade of thee.

Voor de verhuur van een machine bij Douwe Egberts kunt u via een korte vragenlijst alvast op weg worden geholpen in het ruime aanbod, zodat u de juiste machine voor uw evenement kan kiezen. De verhuur van een koffieautomaat voor een beurs zal immers niet dezelfde machine voorstellen als wanneer u op zoek bent naar verhuur van koffieautomaten voor een feest. Het is dan ook belangrijk om bij uw keuze alle factoren die uw evenement kenmerken indachtig te zijn en uw keuze specifiek op basis hiervan te maken.

Waar vind ik een koffiemachine die ik kan huren?

De ruime mogelijkheden die alle aanbieders van deze dienst u voorstellen helpen u bovendien om van uw evenement een geslaagde, verzorgde gebeurtenis te maken. Vergelijk verschillende leveranciers en vergelijk aanbiedingen voor het verhuur van koffiemachines. Uw evenement bepaalt immers mee het imago dat uw bedrijf geniet. De zorg voor ieder kleinste detail, zoals het kopje koffie om uw bezoekers/deelnemers aan het evenement mee te verrassen, vertelt alles over uw nauwgezetheid en hang naar kwaliteit als vooraanstaand bedrijf. Zodoende is een weldoordachte keuze bij de huur van een koffieautomaat voor de organisatie van al uw evenementen een absolute must om uw imago en huisstijl voor uw bezoekers duidelijk in het licht te stellen.

Koffiemachine huren?

Ontvang tot 5 GRATIS offertes

Een koffieautomaat huren trekt heel wat bedrijven aan. Als bedrijfsleider kunt u er namelijk tot € 4.000 per jaar mee besparen. Moet u hiervoor een volautomatische koffiemachine huren of een automaat met pads? Wij gingen voor u op onderzoek uit.

Verder lezen

Eén van de meest gestelde vragen door bedrijven bij de aankoop van een koffiemachine: zou ik nu een machine huren of kopen? Beide opties hebben een aantal mogelijkheden. Je doet er goed aan verschillende leveranciers te contacteren en prijzen van automaten te vergelijken. We sommen hier alvast de grootste verschillen tussen aankopen en huren op….

Verder lezen

Veel bedrijven opteren nog steeds voor enkele senseo machines per kantoorruimte. Toch is het voordeliger om één of twee grote koffiemachines in je bedrijf te plaatsen. De koffieprijs is het afgelopen jaar onnoemelijk de hoogte in gegaan en blijft stijgen! Voor bepaalde koffiesoorten betaal je reeds 80% meer! De dagelijkse gewoonte van vele werknemers kan…

Verder lezen