Professionele koffiemachine: voordelen en richtprijs

Professionele koffiemachineEen professionele koffiemachine is een garantie voor kwaliteitskoffie voor personeel en/of cliënteel. U mag het belang van koffie op de werkvloer dan ook niet onderschatten. Pofessionele koffie zorgt voor betere werkprestaties, gelukkige werknemers én tevreden klanten.

Professionele koffiemachine: voordelen

Niets is beter dan uw dag te starten met een heerlijk kopje koffie. Het is een vast ochtendritueel van heel wat Vlamingen en helpt menig werknemers doorheen de werkdag te overleven. Een professionele koffieautomaat kan dus zeker bijdragen aan een goede werksfeer en tevreden personeel.

In België is de koffiemachine de plek bij uitstek om een praatje te slaan en dat sociale aspect mag u zeker niet uit het oog verliezen. De leukste gesprekken vinden plaats aan de koffiemachine. Maar vaak ontstaan er ook de beste ideeën of vindt een collega er een luisterend oor.

Daarnaast zorgen professionele koffiemachines voor stijl en klasse. Ontvang je een belangrijke klant in jouw kantoor? Overtuig hem meteen met het stijlvol design van jouw koffiemachine en een heerlijke kopje. De smaak van een koffie verraadt veel over het succes van een bedrijf.

Professionele koffiemachine: richtprijs

De prijs van een hypermoderne koffieautomaat schommelt vandaag tussen 200 en 1.000 euro. Wie de juiste keuze wil maken, kan prijzen vergelijken van verschillende leveranciers. Werkgevers kunnen gebruik maken van interessante kortingen tijdens speciale promotiedagen. Ook zijn de verschillende reviews op websites een handige tool om het juiste koffieapparaat te kiezen.

Beslis niet meteen over de aanschaf van een professioneel koffiemachine, maar bevraag de werknemers naar hun voorkeur. De kwaliteit van een gewone koffie of Espresso? Het kan een doorslag geven voor jouw keuze. De keuze van een volautomatisch koffiemachine lijkt een simpele keuze, maar vergis u daar niet in. Deze kleine investering levert een immens hoog rendement op.

Moderne koffiemachines zijn gebruiksvriendelijk

De huidige koffiemachines zijn makkelijk te bedienen. Van een Italiaanse cappuccino tot een straffe ristretto: met een simpele duw op de knop kan iedereen zijn favoriete koffie uit de machine laten stromen. De voorbije jaren werkten producenten naarstig verder aan de vereenvoudiging van koffiezetapparaten. Vroeger zag u enkel professionele koffiemachines in de horecasector, maar momenteel is er een forse opmars in de bedrijfswereld.

Iedereen wil het hipste en beste koffiemachine in zijn kantoor. Ook de kwaliteit van de machines is fel verbeterd. De meeste apparaten gaan minstens zeven jaar mee zonder defect. Werkgevers moeten niet om de haverklap naar de producent bellen voor een herstelling, werknemers kunnen zorgeloos genieten van hun dagelijkse bakje troost.

Welke koffiebonen voor uw professionele koffiemachine?

Niets is hatelijker dan slappe oploskoffie uit een oubollig automaat. In de jaren ’90 kwam een werkgever daar nog mee weg, maar de jonge generatie wil kwaliteit op de werkvloer. De basis van een goede koffie begint met de selectie van de koffiebonen. Met een professioneel machine krijgt iedere koffieliefhebber de beste kwaliteitsbonen. Van rasechte Colombiaanse bonen tot een pakje uit de plaatselijke supermarkt: voor ieder wat wils.

Welk merk van koffiemachine krijgt uw voorkeur?

Welke producent biedt mij het beste koffiemachine? Het antwoord: dat hangt van bedrijf tot bedrijf. Daarom is het belangrijk om u te informeren en op maat gemaakte offertes op te vragen. Zo maakt u een weloverwogen kueze.

Het gamma koffieautomaten lijkt immers eindeloos, het aantal merken is bijna ontelbaar. Met een redelijk budget kan je kiezen voor een gekende producent, zoals Phillips of Nespresso. Wie andere merken wil ontdekken, kan terecht bij Italiaanse espressomachines als Bezzera.

Professionele koffiemachine: gratis offertes vergelijken

Verdienen uw klanten en uw personeel kwaliteitskoffie? Vraag dan hier uw gratis offertes voor koffiemachines. Laat u informeren, vergelijk prijzen en kies het voorstel dat uw onderneming gegoten zit. Op die manier kunt u tot 30% besparen op de eindfactuur.