Een professionele koffiemachine voor de beste prestaties

Professionele koffiemachineHet belang van koffie op de werkvloer mogen werkgevers niet onderschatten. Het zwarte goud zorgt voor betere werkprestaties én gelukkige werknemers. Een professionele koffiemachine is dan ook een must om de sfeer op kantoor naar ongekende hoogten te doen stijgen.

Welke koffiebonen voor je professionele koffiemachine?

Niets is hatelijker dan slappe oploskoffie uit een oubollig automaat. In de jaren ’90 kwam een werkgever daar nog mee weg, maar de jonge generatie wil kwaliteit op de werkvloer. De basis van een goede koffie begint met de selectie van koffiebonen. Met een professioneel machine krijgt iedere koffielover de beste kwaliteitsbonen. Van rasechte Colombiaanse bonen tot een pakje uit de plaatselijke supermarkt: voor ieder wat wils.

Hoe een professionele koffiemachine klantentevredenheid verhoogt

Een dampende koffie is niet enkel lekker, maar zorgt ook voor sociaal contact. In België is het koffiemachine de plek bij uitstek om een praatje te slaan. Het sociaal effect mag zeker niet onderschat worden. De leukste gesprekken vinden plaats aan de koffiemachine. Daarnaast zorgen professionele koffiemachines voor stijl en klasse.

Ontvang je een belangrijke klant in jouw kantoor? Overtuig hem meteen met het stijlvol design van jouw koffiemachine en een heerlijke kopje. De smaak van een koffie verraadt veel over het succes van een bedrijf.

Moderne koffiemachines zijn gebruiksvriendelijk

De huidige koffiemachines zijn makkelijk te bedienen. Van een Italiaanse cappuccino tot een straffe ristretto: met een simpele duw op de knop kan iedereen zijn favoriete koffie uit de machine laten stromen. De voorbije jaren werkten producenten naarstig verder aan de vereenvoudiging van koffiezetapparaten. Vroeger zag je enkel professionele koffiemachines in de horecasector, maar momenteel is er een forse opmars in de bedrijfswereld.

Iedereen wil het hipste en beste koffiemachine in zijn kantoor. Ook de kwaliteit van de machines is fel verbeterd. De meeste apparaten gaan minstens zeven jaar mee zonder defect. Werkgevers moeten niet om de haverklap naar de producent bellen voor een herstelling, werknemers kunnen zorgeloos genieten van hun dagelijkse bakje troost.

Wat kost zo’n professionele koffiemachine?

Een hypermoderne koffie-installatie kost tegenwoordig niet zo veel meer. De prijzen schommelen tussen  200 en 1.000 euro. Wie de juiste keuze wil maken, kan prijzen vergelijken van verschillende leveranciers. Werkgevers kunnen gebruik maken van interessante kortingen tijdens speciale promotiedagen. Ook zijn de verschillende reviews op websites een handige tool om het juiste koffieapparaat te kiezen.

De keuze van een volautomatisch koffiemachine lijkt een simpele keuze, maar vergis u daar niet in. Deze kleine investering levert een immens hoog rendement op. Beslis niet meteen over de aanschaf van een professioneel koffiemachine, maar bevraag de werknemers naar hun voorkeur. De kwaliteit van een gewone koffie of Espresso? Het kan een doorslag geven voor jouw keuze.

Welk merk van koffiemachine krijgt uw voorkeur?

Welke producent biedt mij het beste koffiemachine? Het antwoord: dat weet niemand. Het gamma is eindeloos, het aantal merken ontelbaar. Met een redelijk budget kan je kiezen voor een gekende producent, zoals Phillips of Nespresso. Wie andere merken wil ontdekken, kan terecht bij Italiaanse espressomachines als Bezzera.

Professionele koffiemachine mag niet ontbreken op de werkvloer

Niets is beter dan een je dag te starten met een kopje koffie. Belgen zijn échte koffielovers met smaak. Koffie is gezond en maakt een mens slimmer. Waar wacht een werkgever dan nog op om een professioneel koffiemachine aan te schaffen?

Afhankelijk van uw bedrijf, het nut van koffie of uw behoeften kunt u beslissen om koffie gratis of betalend te maken. Het is inderdaad mogelijk om voor een automaat te kiezen met een betaalsysteem. Wanneer is het beter om te kiezen voor een dergelijk apparaat? Welke betalingsystemen zijn er mogelijk? Wie zal de winst verzamelen?

Verder lezen

Wie dacht dat een inbouw koffiemachine beter passen in een horeca-zaak, heeft het mis. Ook in een kantooromgeving kan dit type toestel perfect geïntegreerd worden… en uw werknemers zullen u dankbaar zijn.

Verder lezen