Hoe de beste koffiemachine kiezen voor uw bedrijf?

Koffiemachine kiezen

Een koffiemachine is een must geworden voor elk bedrijf. Niet alleen uw werknemers, maar ook uw klanten weten een goed kopje koffie te waarderen. Maar de enorm brede keuze aan koffiezetapparaten maakt het niet altijd gemakkelijk om te bepalen welke machine het best bij uw bedrijf past. Daarom hebben wij een aantal tips opgelijst.

Vraag advies aan een expert

Koffie is een vaste waarde geworden binnen de bedrijfswereld en dat is niet toevallig. Een goede koffiemachine verhoogt namelijk de productiviteit op de werkvloer. Met een koffiemachine zal u bovendien professionaliteit uitstralen naar uw klanten; het is altijd een meerwaarde om een verkoopgesprek te beginnen met een kopje koffie.

Het beste koffiezetapparaat kiezen

In de wereld van de koffiezetapparaten zijn de mogelijkheden legio. Maak de juiste keuze voor uw bedrijf door eerst de volgende zaken op een rijtje te zetten.

Vergelijk de beste koffiemachines

Aantal gebruikers van de koffiemachine

Voor hoeveel personen wordt de koffiemachine ter beschikking gesteld? Is ze enkel bedoeld voor uw personeel of ook voor uw klanten? Hoe meer gebruikers, hoe groter de benodigde capaciteit van uw koffieautomaat.

Budget

Wat is uw budget? Hou er rekening mee dat er naast de aankoopprijs ook terugkerende kosten zijn zoals de koffie zelf. Een mogelijke oplossing is een koffieautomaat huren. Zo hoeft u geen zware investering te doen en worden de kosten gelijkmatiger verdeeld.

De koffiedrinkers van uw bedrijf

Ken uw klanten en uw medewerkers. Is het belangrijk dat de koffiemachine aan een hoge snelheid kopjes kan zetten? Dit kan belangrijk zijn wanneer u met vaste koffiepauzes werkt en veel werknemers heeft. Of ontvangt u vooral klanten? Dan is het beter om in te zetten op de kwaliteit van de koffie.

Design vs. efficiëntie

Is het design van de koffiemachine belangrijk? Als de machine op een plaats komt te staan waar potentiële klanten ze kunnen zien, is een mooi ontwerp uiteraard een plus. Zo niet, dan is een efficiënte koffiemachine waarschijnlijk handiger.

Opties van de koffieautomaat

Welke soorten koffie moet de koffiemachine kunnen zetten? Kies uit een breed gamma van smaken zoals cappuccino, lait russe, espresso…
Wil u dat de machine ook andere opties kan aanbieden zoals thee, chocolademelk enz.?

Betalende of gratis koffiemachine?

Biedt u de koffie gratis aan aan uw personeel, of wil u werken met een ingebouwd betaalsysteem?

Om een koffiemachine voor uw bedrijf aan te kopen dient u dus rekening te houden met een heleboel opties. Vergelijk daarom verschillende offertes en maak uw keuze.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvraag
1*. Hoeveel personen zullen gebruik maken van de koffiemachine?
2. Beschrijf uw project
3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Top!
Voer een geldige bedrijfsnaam in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.