Welke soorten koffie kan een professionele machine maken?

Koffie wordt steeds populairder. En steeds meer mensen drinken al graag eens iets speciaals. Drinken uw medewerkers ook al eens graag Cappuccino , Espresso of een Espresso Macchiato? Laat ze hier dan van genieten. Vergelijk verschillende aanbieders en ontdek waar je de beste prijs kan vinden voor een koffiemachine te huren of kopen. Een professionele koffiemachine kan heel wat soorten koffie maken. Hier sommen we er een aantal op:

  • Gewone koffie

Dat een koffiemachine gewone koffie kan maken spreekt haast voor zich. Maar moet de machine er ook melk en suiker aan kunnen toevoegen? Hoe snel moet de machine een kop koffie kunnen klaarmaken? Wil je een machine die zowel koffie verkeerd als zwarte koffie kan maken? Vergelijk dan hier verschillende toestellen, aanbieders en prijzen.

  • Espresso

Espresso is eigenlijk een koffiesoort. Een espresso-koffie wordt in korte tijd onder hoge druk bereid. Er bestaan vele varianten van deze bereidingswijze. Een espresso ristretto (zelfde principe maar iets straffer), espresso doppio (ook wel een “dubbele espresso” aangezien er dubbel zoveel inzit), Espresso Macchiato (gewone espresso met een eetlepel warme melk toegevoegd), een espresso con panna (een luxe-uitvoering van de macchiato, met slagroom ipv melk) en nog vele andere soorten zijn mogelijk met de aankoop van een professionele machine.

  • Cappuccino

Deze koffievariant is oorspronkelijk afkomstig uit Wenen, maar heeft vooral in Italië veel populariteit gewonnen. Een cappuccino bestaat uit drie gelijke delen. Een deel espresso, een deel melk en een deel melkschuim vormen samen een overheerlijke cappuccino. Vaak wordt er gevarieerd door cacaopoeder of kaneel over de kop cappuccino te strooien. De mogelijkheden zijn haast onbeperkt.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvraag
1*. Hoeveel personen zullen gebruik maken van de koffiemachine?
2. Beschrijf uw project
3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Top!
Voer een geldige bedrijfsnaam in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.