Inbouw koffiemachine geeft een betere smaak

Wie voor een ultieme koffie-ervaring wil gaan, kan kiezen voor een inbouw koffiemachine. Het stijlvolle design wordt gecombineerd met verschillende functies om de beste koffie te maken. Steeds meer bedrijven kiezen voor deze machines. Enerzijds is het gebruiksvriendelijk, anderzijds zijn koffiedrinkers er dol op.

Waarom is een inbouw koffiemachine beter?

Gebruikers kunnen de beste koffiebonen selecteren. Daarnaast onthoudt de inbouw machine de voorkeuren van iedere koffiedrinker. Met een simpele duw op de knop komt jouw favoriete koffie uit de machine. Daarnaast is een inbouw koffieapparaat energiezuinig.

Hoeveel kost zo’n inbouw koffiemachine?

De prijzen verschillen tussen 600 euro en 2.000 euro. Bij de duurdere apparaten heb je een grotere watertank. Ook is er een grotere aanbod van koffie. Van de beste Italiaanse espresso tot een smaakvolle caffe lungo: het kan allemaal. Mits regelmatig onderhoud gaat een inbouw koffiemachine tientallen jaren mee – in tegenstelling tot een gewoon koffiemachine.

Wat zijn de voordelen van een inbouw koffiemachine?

  • Makkelijk voor grotere hoeveelheden koffie
  • Modern design
  • Verschillende koffiesoorten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Betere kwaliteit
  • Energiezuinig

Kan een inbouw koffiemachine op de werkvloer?

Een ingebouwd koffiemachine is zeker geschikt in een kantooromgeving. Het neemt amper ruimte in. Daarnaast kan het toestel aangepast worden aan het design van de kantoorruimte. De kantooromgeving moet wel een constante watertoevoer hebben. Het onderhoud van het koffiemachine neemt niet amper tijd in beslag. Tot slot zijn werknemers dol op de uitmuntende kwaliteit van de koffie. Werkgevers willen hun personeel verwennen en kiezen daarom meer voor een inbouw koffiemachine. Het is een duurdere investering, maar de return is groter.

inbouw koffiemachine

Waar kan ik een inbouw koffiemachine vinden?

Grote producenten van koffiemachines bieden deze installaties aan. Je moet enkel de afweging maken hoeveel geld je uitgeeft aan de koffie-installatie. Enkele honderden euro’s extra kunnen een wereld van verschil maken. Vergelijk de prijs en kwaliteit van de verschillende merken en maak dan je keuze.

Inbouw koffiemachine zorgt voor een betere werkprestatie

Verwen je personeel met een ingebouwde koffiemachine. Bovendien krijg je op korte termijn meteen een betere werksfeer. Op langere termijn gezondere werknemers. De hoge prijs is zijn investering meer dan waard. De voordelen zijn immens. Een ingebouwd koffiemachine laat de kwaliteit van de koffie volledig naar boven komen. Geen goedkoop koffiezetapparaat meer, maar een moderne inbouwmachine bespaart heel wat tijd en stress.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvraag
1*. Hoeveel personen zullen gebruik maken van de koffiemachine?

2. Beschrijf uw project

3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Top!
Voer een geldige bedrijfsnaam in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.