Prijs koffiemachine

Een koffiezetapparaat is essentieel voor goede koffie, welk moment ook van de dag. Alvorens een koffiemachine te kopen is het noodzakelijk om verschillende prijzen van deze apparaten te bekijken. Deze zijn immers niet per toeval bepaald. De prijs van een koffiezetapparaat hangt af van verschillende factoren.

Marktwaarde van sommige modellen van koffiemachines

  • Een koffiezetapparaat met filter kan al aangekocht worden vanaf 40 euro.
  • Een koffiemachine met pads kan aangekocht worden vanaf 75 euro.
  • Een koffiezetapparaat met lage druk lijkt op een koffiemachine met pads, enkel kan deze machine ook warme chocolade en thee maken. Wanneer u zo’n machine wilt aankopen betaalt u ongeveer 100 euro.
  • Een koffiemachine met hoge druk kost zo’n 180 euro.

De prijs van een professioneel koffiezetapparaat hangt af van verschillende factoren, zoals de mogelijkheid om stoom te produceren, de capaciteit van de machine en het materiaal. Een model in roestvrij staal en 10,5 liter capaciteit kost ongeveer 250 euro. Tegenover een model in roestvrij staal met vermogen van 2100 w betaalt u al gauw 400 euro. Wat betreft een warme dranken automaat ligt de prijs tussen de 2.000 en 7.000 euro, afhankelijk van de mogelijkheden van de machine.

Het is mogelijk om een maandelijks contract af te sluiten, zowel voor een professionele koffiemachine als een warme dranken automaat. Het bedrag hiervoor start vanaf 100 euro en kan oplopen gezien de verschillende modellen. De machine wordt gratis vervangen na 24 of 36 maanden.

Extra kosten

Wanneer u het koffiezetapparaat gekocht heeft, moet u rekening houden met andere bijkomende kosten. Om langer geniet te hebben van uw apparaat koopt u best de juiste onderhoudsproducten aan. Een volledige kit met onderhoudsproducten voor een automatische koffiemachine kost ongeveer 35 euro. Daarnaast houdt u best rekening voor de aankoop van koffie. Een kilo gemalen koffie kost bijvoorbeeld 28 euro. Vergeet niet dat koffiepads en filters ook enkele euro’s kosten.

Hoe vindt u de koffiemachine voor de beste prijs?

Er zijn verschillende koffiemachines op de markt, de beste manier om een koffiemachine aan de beste prijs te vinden is door offertes te vergelijken. U kunt een aanvraagformulier invullen. Wij selecteren de beste leveranciers in koffiemachines en zij sturen u vervolgens een voorstel op maat.