Het goede voorbeeld: bied personeel en klanten fair trade koffie aan

Hoe het met Fair Trade koffie zit voor grote koffiemachines vragen veel mensen zich wel eens af, terwijl de meeste bedrijven voor standaard pakketen kiezen. Daar is helemaal geen reden toe. Neem nu met jouw bedrijf de kans om het goede voorbeeld te geven: maak gebruik van een organisatie die meewerkt aan een groene planeet. Koffie met het Max Havelaar- label is dan ook een extra voor een bedrijf die zich enigszins wil profileren met het milieu. Het is niet enkel mooi om aan het milieu te denken, Fair Trade koffie biedt tevens meer natuurlijke aroma’s uit alle verschillende werelddelen.
Puro-koffie is een mooi voorbeeld van Fair Trade koffie, de bonen zijn afkomstig uit Peru. Ze beschikken trouwens niet enkel over het Fair Trade label, maar ook over het biologisch label! Dit garandeert de eerlijke handel én het respect voor het milieu!

Koffie voor het regenwoud

Heel wat van de opbrengst van de Puro-bonen gaat naar de samenwerking met het World Land Trust. Met het aankopen van stukken van het regenwoud, trachten ze samen met het World Land Trust het regenwoud in ere te houden en te beschermen; een moeilijke opdracht die alle steun kan gebruiken. Op de website van Puro-koffie kan je een leuke teller opvolgen die de reeds beschermde oppervlakte van het regenwoud telt in voetbalvelden. Puro-koffie moet wel lekker zijn, want de teller staat bijna op 3000 voetbalvelden…

En Hup, koffie drinken maar! (En doe dat vooral samen met je collega’s!)