Een koffieautomaat voor jouw bedrijf: huren of kopen?

Eén van de meest gestelde vragen door bedrijven bij de aankoop van een koffiemachine: zou ik nu een machine huren of kopen? Beide opties hebben een aantal mogelijkheden. Je doet er goed aan verschillende leveranciers te contacteren en prijzen van automaten te vergelijken. We sommen hier alvast de grootste verschillen tussen aankopen en huren op. Zo kan je met de juiste informatie een goede offerte kiezen.

Een koffiemachine aankopen

Met de aankoop van een koffiemachine moet je er zeker van zijn dat je de machine lang zal kunnen gebruiken. De aankoop van een koffieautomaat is een beslissing voor op lange termijn. Een aankoop zal op termijn goedkoper uitkomen maar er kruipt ook wel wat werk in het onderhoud van de machine.

Een koffiemachine huren

Een koffiemachine huren is een pak minder werk. Jij legt uit waar de machine moet komen en hoeveel mensen er gebruik van zullen maken en klaar is kees. Je staat niet in voor het onderhoud of het bijvullen van de machine.

Veel hangt af van wat je juist nodig hebt. Contacteer daarom verschillende leveranciers en vergelijk zelf de opties en prijzen.

Een koffieautomaat huren trekt heel wat bedrijven aan. Als bedrijfsleider kunt u er namelijk tot € 4.000 per jaar mee besparen. Moet u hiervoor een volautomatische koffiemachine huren of een automaat met pads? Wij gingen voor u op onderzoek uit.

Verder lezen

Dat het nu om een beurs of een personeelsfeestje gaat, een kopje koffie is altijd meer dan welkom. Je hoeft daarom niet te investeren in een koffieautomaat, maar kunt gewoon beslissen om deze te huren. Ontdek de mogelijkheden

Verder lezen

Veel bedrijven opteren nog steeds voor enkele senseo machines per kantoorruimte. Toch is het voordeliger om één of twee grote koffiemachines in je bedrijf te plaatsen. De koffieprijs is het afgelopen jaar onnoemelijk de hoogte in gegaan en blijft stijgen! Voor bepaalde koffiesoorten betaal je reeds 80% meer! De dagelijkse gewoonte van vele werknemers kan…

Verder lezen