Koffie drinken voorkomt baarmoederkanker

Goed nieuws voor de vrouwelijke koffiedrinkers, wie vier kopjes koffie per dag drinkt heeft een lager risico op baarmoederkanker. Laat uw personeel dus genieten van een kopje koffie, vergelijk hier verschillende leveranciers.

Koffie als wapen tegen kanker

Dat vrouwelijke koffiedrinkers een lager risico op baarmoederkanker hebben  onderzoekers aan de Harvard University besloten na een onderzoek bij 67.470 vrouwen tussen 36 en 59 jaar. De onderzoekers bestudeerden de vrouwen gedurende 26 jaar en kwamen tot de conclusie dat de koffiedrinkers 25% minder kans op baarmoederkanker hebben dan de niet-koffiedrinkers.

Gezond met koffie

Koffie blijkt dus duidelijk een aantal gezondheidsvoordelen te hebben. Zo hebben koffiedrinkers ook een lager risico op depressie, minder kans op huidkanker en minder kans op diabetes type 2. Laat uw personeel en bezoekers dus genieten van een heerlijk kopje koffie. Of u nu een koffieautomaat in uw winkel, cafetaria, wachtruimte of kantoor wil plaatsen, bij ons vindt u de beste koffiemachine.

Goede IT’ers aantrekken is geen gemakkelijke opgave. Zij hebben de jobs maar voor het uitkiezen. Een hoogwaardige koffieautomaat hebben in uw bedrijf kan helpen om de IT’er die u zoekt, over de streep te trekken.

Verder lezen

Koffie neemt de vermoeidheid weg, bevordert de alertheid en creëert zelfs écht een geluksgevoel. Een koffieautomaat op kantoor is bijgevolg zeker nuttig. Maar hoe komt dat nu exact? Welke uitwerking heeft koffie op het menselijk lichaam?

Verder lezen

Blijkt uit een nieuwe facebookhype “uitgestelde koffie”, dat velen toch bereid zijn om mensen die het niet breed hebben te helpen. Het principe van “uitgestelde koffie” is eenvoudig. Op café of restaurant bestel en betaal je drie koffies: één voor jezelf en twee “uitgestelde”. Deze koffies zijn dan voor mensen die het niet breed hebben…

Verder lezen

Uit een studie van de Nederlandse organisatie voor Toegepast Natuurwetenschappelijk Onderzoek (TNO) blijkt dat ruim 85% van de gesprekken aan de koffieautomaat over het werk gaan. “Een gesprek met een kopje koffie erbij kan dus ook heel efficiënt zijn.” Zo’n koffiebabbel blijkt vaak zelfs efficiënter dan een vergadering. Op een kortere tijd worden vaak betere…

Verder lezen