Koffiemachines

Vriesdroogkoffie, koffiebonen, één grote machine of enkele kleintjes? … Het is soms moeilijk een keuze te maken. Daarom zetten we voor u de vijf belangrijkste vragen bij uw zoektocht op een rijtje.

  1. Hoeveel koffie wordt er op het werk gedronken? Het spreekt voor zich dat een klein bedrijf minder koffiedrinkers telt dan een groter bedrijf. Maar er is méér. Ook uw bezoekers drinken graag een kopje. En misschien gaan sommige collega’s bij gebrek aan een koffieautomaat ergens in de buurt een tas koffie drinken.
  2. Wie betaalt de koffie? U kunt de koffie gratis aanbieden, of werken met een betaalsysteem. Het kan interessanter zijn om uw werknemers koffie aan te bieden aan een lage prijs. Op die manier bespaart u, terwijl u toch een meerwaarde biedt aan de collega’s.
  3. En het onderhoud? Het is ook belangrijk stil te staan bij het onderhoud van de machine. Wilt u hier zelf voor instaan, of liever niet? Een tip: duidt een werknemer aan als verantwoordelijke. Of als u de machine huurt kan het onderhoud verzorgd worden door de leverancier.
  4. Kopjes of bekers? Of uw voorkeur uitgaat naar een beker of een kop, kan sterk uiteenlopen. In een cafetaria met vaatwasser en glazen liggen bekertjes minder voor de hand. Maar voor een snelle koffie op de gang, kunnen ze net een ideale oplossing zijn.
  5. Kopen of huren? U bent al een heel eind gevorderd. Nu u duidelijk weet wat u wilt en wat u nodig heeft, kan u overgaan tot de aanschaf van een koffieautomaat. Rest nog de vraag: wilt u een machine kopen, of huren? Wij helpen u op weg met offertes op maat, zodat u rustig een keuze kan maken.