Koffiemachines

Vriesdroogkoffie, koffiebonen, één grote machine of enkele kleintjes? … Het is soms moeilijk een keuze te maken. Daarom zetten we voor u de vijf belangrijkste vragen bij uw zoektocht op een rijtje.

  1. Hoeveel koffie wordt er op het werk gedronken? Het spreekt voor zich dat een klein bedrijf minder koffiedrinkers telt dan een groter bedrijf. Maar er is méér. Ook uw bezoekers drinken graag een kopje. En misschien gaan sommige collega’s bij gebrek aan een koffieautomaat ergens in de buurt een tas koffie drinken.
  2. Wie betaalt de koffie? U kunt de koffie gratis aanbieden, of werken met een betaalsysteem. Het kan interessanter zijn om uw werknemers koffie aan te bieden aan een lage prijs. Op die manier bespaart u, terwijl u toch een meerwaarde biedt aan de collega’s.
  3. En het onderhoud? Het is ook belangrijk stil te staan bij het onderhoud van de machine. Wilt u hier zelf voor instaan, of liever niet? Een tip: duidt een werknemer aan als verantwoordelijke. Of als u de machine huurt kan het onderhoud verzorgd worden door de leverancier.
  4. Kopjes of bekers? Of uw voorkeur uitgaat naar een beker of een kop, kan sterk uiteenlopen. In een cafetaria met vaatwasser en glazen liggen bekertjes minder voor de hand. Maar voor een snelle koffie op de gang, kunnen ze net een ideale oplossing zijn.
  5. Kopen of huren? U bent al een heel eind gevorderd. Nu u duidelijk weet wat u wilt en wat u nodig heeft, kan u overgaan tot de aanschaf van een koffieautomaat. Rest nog de vraag: wilt u een machine kopen, of huren? Wij helpen u op weg met offertes op maat, zodat u rustig een keuze kan maken.

Betere werkprestaties, betere bloedsomploop,… er bestaat meer dan één reden om koffie op het werk aan te bieden. Wij noemen alvast de 8 voornaamste voor u op.

Verder lezen

Goede IT’ers aantrekken is geen gemakkelijke opgave. Zij hebben de jobs maar voor het uitkiezen. Een hoogwaardige koffieautomaat hebben in uw bedrijf kan helpen om de IT’er die u zoekt, over de streep te trekken.

Verder lezen

Koffie neemt de vermoeidheid weg, bevordert de alertheid en creëert zelfs écht een geluksgevoel. Een koffieautomaat op kantoor is bijgevolg zeker nuttig. Maar hoe komt dat nu exact? Welke uitwerking heeft koffie op het menselijk lichaam?

Verder lezen

Blijkt uit een nieuwe facebookhype “uitgestelde koffie”, dat velen toch bereid zijn om mensen die het niet breed hebben te helpen. Het principe van “uitgestelde koffie” is eenvoudig. Op café of restaurant bestel en betaal je drie koffies: één voor jezelf en twee “uitgestelde”. Deze koffies zijn dan voor mensen die het niet breed hebben…

Verder lezen

Uit een studie van de Nederlandse organisatie voor Toegepast Natuurwetenschappelijk Onderzoek (TNO) blijkt dat ruim 85% van de gesprekken aan de koffieautomaat over het werk gaan. “Een gesprek met een kopje koffie erbij kan dus ook heel efficiënt zijn.” Zo’n koffiebabbel blijkt vaak zelfs efficiënter dan een vergadering. Op een kortere tijd worden vaak betere…

Verder lezen

Goed nieuws voor de vrouwelijke koffiedrinkers, wie vier kopjes koffie per dag drinkt heeft een lager risico op baarmoederkanker. Laat uw personeel dus genieten van een kopje koffie, vergelijk hier verschillende leveranciers.

Verder lezen

Hoe meer koffie je drinkt, hoe kleiner het risico op depressie. Dat hebben Amerikaanse onderzoekers van de Harvard School of Public Health besloten. Laat uw personeel dus genieten van een kopje koffie, vergelijk hier verschillende leveranciers. Ander onderzoek had al vastgesteld dat koffie een positief effect heeft op het vermijden van depressie bij mannen, nu…

Verder lezen

De ene koffiemachine is de andere niet. Dat zal u wel snel ontdekken wanneer u op zoek gaat naar een gepaste machine voor uw bedrijf. Als u overweegt een koffiemachine te kopen kan u kiezen uit een heel breed gamma. U doet er goed aan verschillende offertes aan te vragen en te vergelijken. Maar weet…

Verder lezen

Onze collega copywriters van Vacature.com hebben het al mooi verwoord, geen reden dus om deze mooie tekst te herschrijven.

Verder lezen

100% Arabica, als we dat op ons pakje koffiebonen lezen kunnen we zeker zijn van kwaliteit. Zoals de oude legende ons weet te vertellen, was het een Arabische schapenboer die de koffie zou ontdekt hebben. Hij zag zijn schapen nogal hectisch en blij dansen rond een donker groene plant met helder rode vruchten.

Verder lezen

Om de exclusiviteit van haar merk te bewaren, heeft het Zwitserse concern Nestlé ervoor gekozen om haar luxe koffiemerk Nespresso enkel te verdelen via haar eigen winkels en enkele gespecialiseerde retailers. In navolging van dit bericht zijn de eerste copycats al opgedoken. Steeds meer en meer bedrijven willen een graantje meepikken van het ongelooflijke Nespresso…

Verder lezen

Een koffiemachine die te veel lood bevat, het is een dagelijks fenomeen. Alsnog is dit niet het gevolg door te weinig onderhoud van de machine, maar een gevolg van stilstand water dat zich in de machine bevind. Maar hoe vermijd je de te hoge aanwezigheid lood? Lees hier een aantal nuttige tips om gezonder koffie te…

Verder lezen

Koffie smaakt niet alleen goed, het zorgt ook voor een natuurlijke oppepper. Wanneer je geconcentreerd moet zijn op het werk, kan een (kleine) dosis cafeïne zeker helpen. Een kop koffie kan je alertheid en concentratievermogen verhogen en geeft je het gevoel dat je weer energie hebt.

Verder lezen

Er bestaan koffieautomaten in alle soorten en grootten. Als er echter voor een groot aantal mensen koffie moet gezet worden, kan je beter kiezen voor een koffiemachine met een “druk-op-het-knopje-daar-is-het-kopje –principe”. Grote machines waarbij men gewoon op de knop van keuze moet duwen om binnen ongeveer dertig seconden een heerlijk kopje koffie te hebben. Ook…

Verder lezen

Heeft u een bewogen, druk en dynamisch bedrijfsleven? Dan heeft u misschien liever een automaat op basis van vriesdroogkoffie. Deze levert heel snel het kopje dat u wenst, zonder dat u nog naar de koffiemachine moet omkijken.

Verder lezen

U zoekt een automatisch koffiezetapparaat? Wij helpen u graag verder. Zeg ons wat u zoekt en wij zorgen ervoor dat de beste aanbieders van koffiemachines u een voorstel op maat doen. U vergelijkt rustig de voorstellen, en kiest diegene die het best past bij uw bedrijf. Deze offerteaanvraagdienst is vrijblijvend en kosteloos. De leverancier zorgt…

Verder lezen

Het dagelijkse kopje koffie is een must. Zowel thuis als op het werk, in de winkel of in een cafetaria is het dan ook belangrijk dat er goede machines zijn die voor je bakje troost zorgen. Maar wat voor soort machine koop je nu het best? Wel, dat hangt allemaal af van verschillende aspecten.

Verder lezen